O našoj tvrtki

Bonum trgovina osnovana je 1997. godine, a sjedište ima u Koprivnici. Glavna djelatnost poduzeća je veleprodaja kvalitetnih vina, a glavni kupci su restorani i hoteli na području sjeverozapadne Hrvatske.

Tijekom godina razvili smo različite modele prodaje. Glavni princip rada “Vinska karta”. S kupcem dogovaramo vinsku kartu koja vrijedi najmanje godinu dana, a istekom tog vremena vinsku kartu osvježavamo s novim vrstama. Na taj način restorani svojim gostima lako prezentiraju vina, a našim se dobavljačima olakšavao posao u planiranju godišnje nabave i rezervacije kod proizvođača vina. Vinske karte sastavljamo prema posebnosti kraja u kojem se restoran nalazi, biramo najpopularnija vina koja se trenutno traže i prilagođavamo izbor prema jelovniku.

Isto tako Bonum trgovina spremna je odgovoriti na ponekad vrlo zahtjevne situacije biranja pravog vina za posebnu priliku (sljubljivanje sa specifičnim jelom, poseban način rastakanja …) kao i za dostave odabranih vina dilje cijele Hrvatske bilo da se radi o paletnim isporukama ili rođendanskim iznenađenjima.

Bonum trgovina ima iskustva i u međunarodnoj trgovini. Ostvarili smo značajnije vanjskotrgovačke poslove s Mađarskom, Austrijom, Poljskom, Slovenijom i Australijom. Inozemni kupci mogu kod nas naručiti hrvatska vina iz općenite ponude ili zatražiti konkretnu sortu, vinogorje ili proizvođača i mi ćemo to vino isporučiti.

Segment maloprodaje također nije zanemariv. U Koprivnici od 1999. godine posluje vinoteka s ponudom od preko 400 vrsta vina, od vina u rinfuzi do vrlo skupih arhivskih i rijetkih vina.

Povezani proizvodi