Ugostiteljstvo

Dolaze vremena kad konkurencija u ugostiteljstvu postaje sve veća. Opstati će samo oni koji su korak ispred svoje konkurencije. Tvrtka BONUM TRGOVINA brine se o tome da njeni kupci budu korak ispred s Vinskom kartom.

Naša tvrtka razvija jednu sasvim novu, za Hrvatsku, djelatnost, a to je savjetovanje u ugostiteljstvu. Savjetovanje je naročito važno za svakog investitora prilikom otvaranja novog ugostiteljskog objekta ili prilikom renoviranja i pokretanja starog objekta u smislu “novog početka”. Više o ovoj našoj usluzi pogledajte pod linkom Savjetništvo!

Tijekom godina razvili smo model prodaje pod nazivom “Vinska karta”. S kupcem pokušavamo dogovoriti jednu vinsku kartu koja vrijedi najmanje godinu dana. Na taj način olakšava se prodaja unutar samog restorana jer se konobari vrlo brzo nauče na izbor vina koji imaju i mogu vina s karte s lakoćom prezentirati gostu. Nama dobavljačima olakšava se posao jer se na taj način može planirati godišnja nabava i rezervacija kod proizvođača vina. Inzistiramo da se jednom godišnje postavljena vinska karta nanovo presloži kako bi u izbor ušla neka nova vina. Vinske karte sastavljamo prema posebnosti kraja u kojem se nalazi restoran, biramo najpopularnija vina koja se trenutno traže i usaglašavamo izbor prema jelovniku.

Naši glavni kupci su restorani i hoteli na području sjeverozapadne Hrvatske, no u zadnje vrijeme zbog sve većeg pritiska dostavljamo vina i diljem cijele Hrvatske.

Jelovnik i Vinska karta ogledalo su svakog restorana. BONUM TRGOVINA specijalist je za Vinske karte!

Kontaktirajte nas bez obaveze za kupnju na slijedeći način:

VINOTEKA BONUM

tel/fax: 048/622-166

e.mail: info@vinoteka.com